Nieuwsbrief februari 2020

01 Februari 2020

 

1. Vier je Valentijnsdag met een spaghetti-festijn!

Een ongewone nieuwsbrief deze maal, we laten de politieke agenda wat achterwege en zetten ons komend spaghetti-festijn in de kijker. Vier samen met Groen Oosterzele je valentijn op zaterdag 15 februari met een smakelijke spaghetti.

Alle info vind je hier.

2. Groen-tip.

We introduceren een nieuwe topic, ken je een goede groen-tip? Interessante infomagazines, websites, ecologische tips, nuttige premies, weetjes, vegetarische recepten, petities, ...  Vertel het ons, [email protected]

Een plantaardige maaltijd als voorproefje.

Mushroom Wellington.

 

3. Agenda

  1. Nieuwjaarsdrink Natuurpunt: zaterdag 1 februari vanaf 17u. Met veel plezier nodigen ze alle leden en sympathisanten uit op hun nieuwjaardrink. De ideale gelegenheid om kennis te maken met de mensen, hun realisaties van de voorbije jaren en hun plannen voor de toekomst. Je krijgt een drankje en een hapje, een korte (ludieke) presentatie van wat ze zoal doen en nog gaan doen en tijd voor een gezellige babbel. Voor de kleinsten is er aangepast vermaak. Welkom in Praatcafé GC De Kluize, Sportstraat 3, Oosterzele.
  2. Snoei zonder geknoei: een Vlaco-lesgever wijdt je in de bomenwereld. Je ontdekt hoe een boom is opgebouwd, wat hij nodig heeft en wat hij kan verdragen om je voor snoeiblunders te behoeden. Deze sessie geeft de krijtlijnen weer waar je rekening mee moet houden, als je je aan snoeien wil wagen maar is geen uitgewerkte snoeicursus. Fruitbomen zijn een aparte categorie en komen in deze les niet aan bod. Op dinsdag 18 februari 2020 om 20.00 uur. Voor meer info gelieve contact op te nemen met ILvA, telefonisch op het nummer 053/85.85.71 of via e-mail [email protected]. Deelname is gratis, inschrijven is wel noodzakelijk.
    Locatie: kantoren ILvA, Industrielaan 18, 9320 Aalst (Erembodegem).
  3. Gemeenteraad: woensdag 19 februari om 20 u, Raadzaal Gemeentehuis, Dorp, Oosterzele.

 

Voorts blijven we van mening dat de kerncentrales al lang moesten gesloten zijn.

Groen Oosterzele

https://www.groenoosterzele.be/

https://www.facebook.com/GroenOosterzele